Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Karvaturvan talli on virtuaalitalli

Äksöni

Hoitajatoiminta

Hoitajatoiminta on Karvaturvassa ollut aina. Jokaiselle tuntihevoselle otetaan vain ja ainoastaan yksi hoitajaa, ellei toisin mainita. Hoitajien täytyy kirjoittaa vähintään 1-2 tarinaa kuussa. Pitemmistä lomista on ilmoitettava postissa. Hoitajien velvollisuuteen kuuluu hoidokin hyvinvointi ja varusteiden kunto, sekä tarvittaessa alkeisryhmän taluttaminen. Ajat näkyy tuntikalenterista. Hoitaja saa kaappinsa vatsa kun on tehnyt ensimmäisen hoitotarinansa. Ensimmäisessä hoitotarinassa ei saa ratsastaa! Aloitussumma on kaikilla 100 ve (virtuaalieuroa), joilla olisi hyvä ostaa ainakin riimu, riimunnaru, suojat tai/ja pintelit sekä harjakori + harjat. Aluksi saat muutamassa ensimmäisessä tarinassasi käyttää hevosen "vanhoja" tavaroita. Liisää virtuaalieuroja saat tarinoista. Hoitajaksi haetaan postissa, täyttämällä hoitajalomake.

Hoitajalomake

Hoitajien kaapit

Yksäritoiminta

Yksäreitä otamme vatsaan 3 kappaletta. Paikkoja vapaana 3.
Tallipaikka maksaa 100 ve kuussa, sisältäen karsinan ja sen kuivikkeet, ruuat, tarhauksen (kesäisin laitumelle laiton) ja kenttien ja maneesien käytön. Paikka maksetaan omista virtuaalieuroista postiin. Yksärien omistajat kirjoittavat tarinoita samalla lailla kuin hoitajat. Voit myös päättää otetaanko pollellesi hoitaja. Kaappisi löydät hoitajien kaapeista. Yksärin voit tuoda täyttämällä tämän lomakkeen.

Tunti- ja valmennustoiminta

Tuntitoimintaa Karvaturvassa on paljonkin! Löytyy mm. alkeis, jatko, este, koulu ja maastotunteja. Kursseja ei Karvaturvassa pidetä. Tunnista kirjoitetaan tarina pohjatarinan mukaan, jonka minä kirjoitan. Tunneille voi osallistua joko omalla hevosella tai tallinpollella. Tunneista ilmoitellaan ilmoitustaululla. Voit myös varata yksityisentunnin, josta kirjoitan sinulle pohjatarinan ja sinä teet tarinan. Yksityistunneille voi osallistua postin kautta. Valmennuksissa sama juttu. Niihin saa osallistua kaikki.

Kisat

Kisoja Karvaturvassa on aika usein. Kisoija löytyy kenttä, koulu ja esteluokissa. Kisoista yleensä ilmoitetaan ilmoitustaululla. Yleensä kisat ovat villit, eli ratsastaja ei tarvitse VRL-tunnusta. Kisoihin saa tulla myös tallin hevosilla mutta muistathan ilmoittaa ja kysyä lupaa siihen?

Leirit

Minttu on oikea leirihömpsy! Leirejä Karvaturvassa on melkeinpä joka lomilla. Yleensä ne ovat yleisleirejä, mutta koulu ja esteleirejäkin on. Leirejä on eripituisia. Leireistä kirjoitetaan tarina pohjatarinan mukaan joka päivästä. Leireistä lisää infoa tulee kun leirille voi ilmoittautua. Leirit ilmestyy yleensä iloitustaululle.

 

 

©2018 Karvaturvan Talli - suntuubi.com