Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Karvaturvan talli on virtuaalitalli

Miljöö

Pihapiiri

Karvaturpa on siis virtuaalisessa Keski-Suomessa. Pihalta löytyy sininen tallirakennus, viisi tarhaa, kaksi maneesia, kaksi kenttää ja lantala.
Paikat löytyy pohjapiirrustuksesta.


Kuvan saat suuremmaksi napsauttamalla.

Tallirakennus

Tallista löytyy 22 karsinaa, kuivaushuone, satulahuone ja tallikammari. Kun astuu talliin sisään ja katsoo oikealla, näkee karsina rivejä. Vasemmalla on muutamat loput karsinat ja pesupaikka kun kävelee suoraan eteenpäin tulee käytävä, jonka päässä on tallikammari ja oikealla puolella satulahuone ja vasemmalla kuivaushuone. Karsinoissa on automaattiset juoma-astiat, ruokakuppi ja suolakivi. Satulahuoneessa on kaikille omat suitsi ja satula paikat. Yläpuolella on nimilappu kenen paikka mikäkin on. Jos satulan on sekaisin tai väärissä paikoissa, nimet lukee myös satulan takakaaressa ja suitsissa pienissä lappusissa. Kuivaushuoneessa on pesukone ja kuivaustelineitä, missä voi kuivattaa suojat, loimet, huovat, riimut mitä vain. Jokainen hoitaja mielellään hoitaisi hoitsunsa suojat puhtaiksi liikutusten jälkeen.


Tallikäytävää


Karsinassa on automaattinen juoma-astia, suolakivi sekä ruokakippo.


Suitsia

Satuloita


Tallissa on lainakypäriä satulahuoneessa!

Tarhat

Tarhoja on viisi. Ne löytyvät kenttien vierestä. 
Tarhaus:
 

1. tarha 2. tarha 3. tarha
Lenni ja Leevi Oliver, Oskari & Pepe Dalle, Bruno & Samu
4. tarha 5. tarha  
Linne, Nanna, Nella & Aada Kiira, Anna, Jasmine & Miia  

 

Maneesit

Pihassa on siis kaksi maneesia, estemaneesi ja toista maneesia käytetään muilla tunneilla. Maneesit ovat isoja ja tilavia ja niissä mahtuu ratsastamaan jopa 8 ratsukkoa. Maneesien seinissä on kirjaimet B, R, M, C, H, S, E, L. Ensimmäiseen maneesiin pääsee tallin kautta ja toiseen maneesiin ensimmäisen kautta. Maneeseissa on tilavat katsomot joissa on alustoja ja vilttejä talvella.


Ensimmäinen maneesi. Takana ovet estemaneesille.


Estemaneesi.

Kentät

Kenttiä on myös kaksi. Toinen estekenttä ja toinen kenttä muihin tunteihin ja ratsasteluihin. Estekentällä hypätään ja mennään puomeja. Estekalusto löytyy kentän vierestä, sekä tilava katsomo, molempien kenttien laidalta.


Tunnille mennossa Pepe ja Bruno!


Oliver, Oskari ja Bruno tunnilla.


Kirjaimet löytyy molemmilta kentiltä.


Estekalustosta löytyy kaikenlaisia esteitä.


Anna, Samu ja Aada estetunnilla.

Maastot

Maastot ovat upeat Karvaturvassa! Teiden varrella on sinisiä kylttejä, joiden avulla voi kiertaa reittejä ja katsella paikkoja. Myös uimapaikkojakin löytyy muutama kappale. Myös yksi laukkapelto löytyy. Maastoesteitäkin on pystytetty muutama kappale, joita saa vapaasti hypellä.

Dalle ja Samu menossa hyppäämään!


 

 

 

©2018 Karvaturvan Talli - suntuubi.com